Consultancy

Stevast Consultancy

Wie zijn wij en wat doen wij?

Machines en productielijnen horen te produceren, maar hoe kunnen ze optimaal benut worden? Waar liggen de uitdagingen en waar liggen de kansen? Stevast Consultancy kan helpen de productiviteit en veiligheid te verbeteren. Wij ondersteunen uw projecten vanaf het ontwerp, tijdens de uitvoering en oplevering, tot en met het beheer en onderhoud: continu verbeteren is ons vak.

Stevast Consultancy levert experts op het gebied van onderhoudsmanagement. We hebben ruime ervaring met het vertalen van strategische keuzes naar operationeel beleid. Of het nu gaat om grote of kleine technische uitdagingen, er wordt gekeken naar uw persoonlijke situatie en een aanpak gezocht die het beste bij u past.

Stevast Consultancy helpt u graag

Geen onderhoudsvraagstuk is ons vreemd. We sparren graag en zoeken naar praktische oplossingen. Het uitwerken van een onderhoudsplan voor een technische dienst, productielijn of machine kunnen wij compleet verzorgen en opleveren. Wij combineren de juiste kennis, ervaring en uitrusting tot een oplossing op maat en bieden naar wens ondersteuning gedurende het verloop van uw project.

Verbeter het prestatieniveau

Een team van Stevast-specialisten kan het huidige prestatieniveau van uw machines of productielijn analyseren. Uiteraard doen we dit samen met het interne team van de locatie. Met kwantitatieve en kwalitatieve analyses kunnen wij u helpen inzicht en grip te krijgen op de technische uitdagingen en mogelijkheden.

Maintenance Illustrated

Hiervoor maken wij gebruik van de MI-4 methode, wat staat voor Maintenance Illustrated. De vier pijlers van deze methode zijn:

  • Maintenance Safety
  • Strategic Maintenance
  • Operational Maintenance
  • IT Maintenance Software

Met onze methode wordt op duidelijke wijze zichtbaar gemaakt waar in uw technische diensten verbeteringen mogelijk zijn. Onze ervaren adviseurs helpen graag het potentieel van uw machines en productielijnen te benutten. Zo kunnen wij het prestatieniveau van uw machines verbeteren. Zo werkt u prettiger en zo behaalt u meer rendement.