Nieuws

Stevast Nieuws

Wie zijn wij en wat doen wij?

Hier kan je het nieuws en ontwikkelingen van Stevast Techniek vinden.

Officiële opening van het Festo FACT-centrum van Europa

Vrijdag 8 oktober was de officiële opening van het Festo FACT-centrum bij Stevast Techniek. De opening trok veel bezoekers. Mensen van Festo NL, het Alfa-college, Deltion College, Drenthe College, Sterk Techniekonderwijs, Volta, Gemeente Midden-Drenthe, DOC Kaas, Noblesse Proteins BV, Royal Smilde, en Wheyco, kwamen een kijkje nemen. Inspirerende speeches, lachende gezichten en lekkere hapjes en drankjes: de opening van het Festo FACT-centrum in Beilen was zeker geslaagd!

Het was voor ons een grote eer om het eerste officiële Festo FACT Centrum van Europa te openen. Het Festo Authorized and Certified Training (FACT) is een kwaliteitsmerk dat door Festo wordt toegekend vanwege de hoge kwaliteit van onze docenten en Festo trainingen.

Het Festo FACT Centrum bij Stevast Techniek in Beilen beschikt over de nieuwste technieken en simulatietafels in Pneumatiek, Elektrotechniek, Automatisering en Mechatronica. Tijdens de cursus is er de gelegenheid om de opgedane kennis op een praktische manier toe te passen – kennis die weer van pas komt in uw verdere toekomst. In een tijd van snelle technologische ontwikkelingen is kennis immers van grote waarde.

Wij kijken ernaar uit om u te mogen verwelkomen in ons FACT Centrum!

Stevast Techniek is een partnership aangegaan met Inducon

Een bijzondere samenwerking: Stevast Techniek is onlangs een partnership aangegaan met Inducon Zwembadtechniek. Met deze samenwerking bundelen wij onze technische kennis, en leveren we technische ondersteuning en mensen aan de specialist in zwembadtechnologie.

Het artikel kunt u lezen door op de afbeelding te klikken, of op de website van het Dagblad van het Noorden.