Machinebouw

Stevast Machinebouw

Wie zijn wij en wat doen wij?

Machinebouw is een wezenlijk onderdeel van Stevast Techniek. Wij zijn actief in de food- en feed sector, verpakkingsindustrie, robotica en de hightech machinebouw, in binnen- en buitenland.

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren, installeren en onderhouden van machines en productielijnen. Stevast Machinebouw is dé one-stop-shop vanaf ontwerp en engineering tot en met installatie en realisatie. Dankzij onze korte lijnen en een gespecialiseerd team kunnen we hoogwaardige producten leveren tegen een scherpe prijs en levertijd.

Ook voor bestaande machines en installaties kan Stevast Machinebouw van toegevoegde waarde zijn. Zo kunnen wij helpen bij het engineeren en uitvoeren van modificaties aan bestaande machines en productielijnen.

Cobots

Cobot is de afkorting van Collaboratieve Robot. Dat betekent dat deze robot naast én met mensen kan werken. Cobots zijn veilig, flexibel en gebruiksvriendelijk, en daarom ideaal om werkzaamheden te automatiseren en medewerkers te ondersteunen.

Een cobot heeft veel voordelen: ze zijn veilig, ruimtebesparend, programmeerbaar en kunnen verschillende taken uitvoeren. Ook werkt een cobot consequent en nauwkeurig en verhoogd daarmee de productiviteit en optimaliseert het proces. Hierdoor worden ook weer kosten bespaard.

 

Machinebouw op maat

Stevast Machinebouw beschikt over een eigen machinefabriek die voorzien is van de modernste apparatuur. Hier maken wij alle machineonderdelen in eigen beheer. Bij de ontwikkeling en productie van machines streven wij naast efficiëntie, ook betrouwbaarheid, bedienings- en onderhoudsgemak na.

Of het nu gaat om een klein en simpel project, of een groot en complex project: u bent bij Stevast Machinebouw aan het juiste adres. Wij helpen u graag de mogelijkheden te onderzoeken en uw ideeën te realiseren. En wij zorgen dat het werkt.

Zoekt u een betrouwbare partner om uw idee om te zetten in een kwalitatief hoogwaardig en betrouwbaar product? Neem dan contact met ons op en we beantwoorden graag al uw vragen en zorgen voor een passende oplossing.