Opleiding

Stevast Opleiding

Wie zijn wij en wat doen wij?

Bent u geïnteresseerd in een carrière in de techniek of wilt u uw technische kennis binnen uw organisatie verder ontwikkelen? Dan bent u bij Stevast Techniek aan het juiste adres!

Stevast Opleiding heeft diverse trajecten, waaronder:

  • Certificering (CE, ISO, NEN, VCA)
  • Festo
  • Hoogwerker en Heftruck
  • Lastechniek
  • Onderhoud
  • Werkvoorbereiding


We bieden niet alleen (BBL) opleidingen aan, maar ook vakgerichte en maatwerk trainingen. Of het nu gaat om het verkrijgen van vakspecifieke theoretische kennis, of het praktisch bijscholen van uw medewerkers, bij Stevast Opleiding hebben wij de oplossing.

Agenda

Siemens SIS 1A
2 dagen | 13 juni – 20 juni | 13.00 – 2100

VCA Vol & Basis (incl. examen)

17 juni | 09.00 – 17.00

Planning & Werkvoorbereiding

2 dagen | 07 juni – 14 juni | 13.00 – 21.00

Festo EL131 – Elektro techniek voor niet-technici
3 dagen  |  03 juni – 10 juni – 17 juni  |  09.00 – 17.00

Wilt u meer weten?

Download hier onze opleidingsbrochure:

Interesse in één van deze opleidingen?

Neem dan contact met ons op!

Festo FACT Centrum

Ons opleidingscentrum in Beilen is het eerste officiële Festo FACT-centrum in Europa. Hier zijn we dan ook erg trots op. Het Festo Authorized and Certified Training (FACT) is een kwaliteitsmerk dat wordt toegekend vanwege de hoge kwaliteit van onze trainingslaboratoria en docenten. FACT-centra worden gekenmerkt door praktijkgerichte kennisoverdracht met de nieuwste uitrusting voor maximaal leersucces.

Het Festo FACT Centrum bij Stevast Techniek beschikt over de nieuwste technieken en simulatietafels in Pneumatiek, Elektrotechniek, Automatisering en Mechatronica. Tijdens de cursus is er de gelegenheid om de opgedane kennis op een praktische manier toe te passen: kennis die weer van pas komt in uw verdere toekomst. In een tijd van snelle technologische ontwikkelingen is kennis immers van grote waarde.

Erkende lasopleidingen

Lassen is een van de pijlers waarop Stevast Techniek is gebouwd en daarom bieden we ook erkende NIL lasopleidingen aan. Wij bieden een ruim aanbod van gecertificeerde lasopleidingen op niveau 1 tot en met 4 binnen de volgende lasprocessen: BMBE, MIG/MAG, TIG en Orbitaal.

Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling en plezier hebben in het werk vinden wij belangrijk bij Stevast Opleiding. Wij zijn van mening dat het aanbieden van opleidingen en cursussen bijdragen aan de ontwikkeling en werkplezier van uw medewerkers.

Voor beginnende leerlingen en ervaren vakmensen bieden wij de mogelijkheid om te starten met een opleidingstraject die bij hen past.

Iedereen die de ambitie heeft om zichzelf verder te ontwikkelen, is dan ook van harte welkom! Dit geldt voor zowel starters als ervaren vakmensen die hun kennis willen vergroten.

Blijf uzelf ontwikkelen

Het wordt voor bedrijven en vakmensen steeds belangrijker om op nieuwe trends en technologische ontwikkelingen in te spelen. Ook later in uw loopbaan is ontwikkeling van uw vakkennis en persoonlijke vaardigheden en competenties van groot belang.

Wij helpen hierbij door middel van een groot aanbod van individuele, team- en vakgerichte ontwikkelingsmogelijkheden aan te bieden. Blijf continu leren en ontwikkel uzelf!

Wilt u meer weten over de opleidingen die u bij Stevast Techniek kunt volgen en de certificaten die u kunt halen? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.