Over ons

Ontdek Stevast

Wie zijn wij en wat doen wij?

Welkom bij Stevast Techniek. Vanaf ontwerp tot realisatie, wij kunnen u helpen met het uitwerken van uw ideeën. Of het nu gaat om het ontwerpen en maken van specifieke producten, of het plegen van onderhoud, het geven van advies, of het volgen van een cursus: bij Stevast Techniek bent u aan het juiste adres. Met onze vijf afdelingen Onderhoud, Machinebouw, Metaal, Consultancy en Opleiding hebben wij alles onder één dak om u van dienst te zijn.

U bent van harte uitgenodigd om deze website door te nemen en zelf te oordelen wat Stevast Techniek voor u kan betekenen. Eén ding kan met zekerheid worden gezegd: Stevast Techniek staat klaar om u te helpen met het realiseren van uw doelen.

De waarde(n) van Stevast Techniek

Stevast Techniek is in 2015 opgericht door Roy Stevens en heeft sindsdien een spectaculaire groei doorgemaakt. We geloven in het nakomen van afspraken en in eerlijkheid. Wij geloven in lange termijn relaties en streven daarom altijd naar de beste oplossing voor onze klanten. Al onze dienstverlening is hierop gericht.

Als totaalleverancier binnen de techniek gericht op Noord en Oost Nederland hebben wij korte lijnen met onze medewerkers en opdrachtgevers. Regionale aanwezigheid en snel kunnen schakelen is hierin een must. Door onze open en transparante werkwijze zijn we in staat een efficiënte en prettige omgeving te creëren, en dankzij onze gespecialiseerde medewerkers en korte lijntjes zijn we altijd in staat een passende oplossing te vinden.

Vanuit onze expertise en kennis zijn wij in staat om op elk moment van de dag onze partners te ontzorgen. Dit doen wij op een transparante en nuchtere manier. Door innovatie te omarmen blijven wij vooroplopen in de techniek!

Een flexibele en professionele partner

Door ons te richten ons op diverse vraagstukken vanuit onze 5 disciplines en specialisaties: Onderhoud, Machinebouw, Metaal, Opleiding, en Consultancy, profileren wij ons als een compleet technische dienstverlener. Door onze expertise te vergroten binnen onze disciplines, willen we een flexibele en professionele partner zijn voor onze klanten.

Naast partner voor onze klanten willen we ons inzetten in het opleiden en behouden van technische vakspecialisten. Dit vanuit goed werkgeverschap en vanuit ons eigen opleidingscentrum een bijdrage leveren aan het “leven-lang-ontwikkelen” van onze medewerkers. Wij streven naar een prettige en veilige werksfeer voor onze medewerkers als betrouwbare en betrokken werkgever.

Stevast techniek draagt bij aan het realiseren van ambities van zowel onze opdrachtgevers als medewerkers!

Kernwaarden

Specialistisch

Met onze 5 disciplines zijn wij vakspecialist binnen alle technische vraagstukken in de breedste zin van het woord: met een eigen werkwijze en visie in het verbeteren en optimaliseren van machines, installaties, complete technische diensten en fabrieken van A- tot Z.

Betrokken

“Doe wat je zegt en zeg wat je doet”, wij betrekken onze medewerkers en onze opdrachtgevers in onze keuzes, advies en besluitvorming, om zo tot een optimale samenwerking te komen en te blijven ontwikkelen.

Nuchter

Onze basis ligt in het mooie Noorden. Wij handelen eerlijk en oprecht naar onze mensen en stakeholders. Onze insteek is nuchter en realistisch. Door het bundelen van onze 5 disciplines, zijn de eerste stappen richting een full-service bedrijf gezet. Met onze huidige kennis en het nauwlettend volgen van de ontwikkelingen op de technische markt groeien we elke dag.

Bathoorn 4

Dit is een faketekst. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van

Ontdek Stevast

Projecten om trots op te zijn

Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven